Artinis Medical Systems BV

Elst

About Artinis Medical Systems BV

Artinis Medical Systems BV is een Nederlands bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling en verkoop van medische apparatuur en software. Het bedrijf is gevestigd in Elst, Nederland en richt zich op de ontwikkeling van producten en systemen voor de diagnose en behandeling van neurologische aandoeningen en hersenfuncties.

Artinis Medical Systems BV biedt producten en oplossingen voor onderzoekers, klinisch personeel en patiënten, waaronder apparatuur voor de registratie van hersengolven, spirografie en pul oplossingen. Het bedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige producten en technologieën en zet zich in om de gezondheidszorg te verbeteren door het leveren van nauwkeurige, betrouwbare en bruikbare producten en oplossingen.

Dit bedrijfsprofiel is automatisch gegenereerd door ChatGPT. Wil je jouw bedrijfsprofiel naar eigen wens inrichten of liever verwijderen? Neem contact op via info@arnhem-werkt.nl. Je kunt jouw bedrijfsprofiel uitbreiden met contactgegevens, foto’s, een bedrijfsvideo, vacatures en jouw bedrijfswebsite en social media kanalen.

Available Jobs

Jobs posted by Artinis Medical Systems BV

No available jobs.

Industry
Gezondheidszorg en -welzijn
Location
Elst