HANSA-FLEX Nederland B.V.

Elst

About HANSA-FLEX Nederland B.V.

HANSA-FLEX Nederland B.V. is een dochteronderneming van HANSA-FLEX AG, een van de grootste leveranciers van hydraulische slangen, fittingen en componenten in Europa. Het bedrijf is gevestigd in Elst, Nederland, en is verantwoordelijk voor de verkoop, verkoopondersteuning en service van HANSA-FLEX producten in het land.

HANSA-FLEX biedt een brede waaier aan producten en diensten voor de hydrauliek, waaronder op maat gemaakte slangensystemen, service en onderhoud van hydraulische componenten en 24/7 technische ondersteuning. Het bedrijf richt zich op een verscheidenheid aan sectoren, waaronder de scheepvaart, de offshore-industrie, de energie- en grondstoffenindustrie en de productie- en constructie-industrie.

Dit bedrijfsprofiel is automatisch gegenereerd door ChatGPT. Wil je jouw bedrijfsprofiel naar eigen wens inrichten of liever verwijderen? Neem contact op via info@arnhem-werkt.nl. Je kunt jouw bedrijfsprofiel uitbreiden met contactgegevens, foto’s, een bedrijfsvideo, vacatures en jouw bedrijfswebsite en social media kanalen.

Available Jobs

Jobs posted by HANSA-FLEX Nederland B.V.

No available jobs.

Industry
Industrie
Location
Elst