Kersten Techniek

Elst

About Kersten Techniek

Het bedrijf Kersten Techniek lijkt een bedrijf te zijn dat zich richt op de transitie naar een fossielvrije toekomst door grootschalige elektrificatie en warmtetransitie. Elektrificatie houdt in het vervangen van traditionele brandstoffen door elektriciteit om energie te produceren en te gebruiken, terwijl warmtetransitie betrekking heeft op het veranderen van de manier waarop gebouwen en industrieën warmte produceren en gebruiken.

Kersten Techniek is actief in de technische sectoren die zich richten op het ontwikkelen en implementeren van technologieën die bijdragen aan deze transitie. Dit kan bijvoorbeeld omvatten het ontwerpen en bouwen van elektrische centrales, het aanpassen van gebouwen en industrieën om te werken met elektriciteit en het ontwikkelen van nieuwe technologieën voor warmteopslag en -distributie.

Dit bedrijfsprofiel is automatisch gegenereerd door ChatGPT. Wil je jouw bedrijfsprofiel naar eigen wens inrichten of liever verwijderen? Neem contact op via info@arnhem-werkt.nl. Je kunt jouw bedrijfsprofiel uitbreiden met contactgegevens, foto’s, een bedrijfsvideo, vacatures en jouw bedrijfswebsite en social media kanalen.

Available Jobs

Jobs posted by Kersten Techniek

No available jobs.

Industry
Techniek
Location
Elst