Logoplaste

Elst

About Logoplaste

Logoplaste is een bedrijf dat actief is in de productie van verpakkingsoplossingen. Het bedrijf is gevestigd in Elst, Nederland en is actief in verschillende landen over de hele wereld.

Logoplaste is gespecialiseerd in het produceren van verpakkingsoplossingen op maat voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Het bedrijf ontwerpt en produceert verpakkingen van hoge kwaliteit en duurzaamheid die de specifieke eisen van zijn klanten aan hun producten voldoen.

Naast de productie van verpakkingsoplossingen is Logoplaste ook gericht op duurzaamheid en is het bedrijf actief bezig met het verminderen van de impact van haar activiteiten op het milieu. Dit omvat bijvoorbeeld het ontwikkelen en implementeren van duurzame verpakkingsoplossingen en het verminderen van afval en energieverbruik tijdens de productie.

Dit bedrijfsprofiel is automatisch gegenereerd door ChatGPT. Wil je jouw bedrijfsprofiel naar eigen wens inrichten of liever verwijderen? Neem contact op via info@arnhem-werkt.nl. Je kunt jouw bedrijfsprofiel uitbreiden met contactgegevens, foto’s, een bedrijfsvideo, vacatures en jouw bedrijfswebsite en social media kanalen.

Available Jobs

Jobs posted by Logoplaste

No available jobs.

Industry
Industriële productie
Location
Elst