Teijin Aramid B.V.

Arnhem

Over Teijin Aramid B.V.

Teijin Aramid B.V. is een technologiebedrijf gevestigd in Arnhem, Nederland. Het bedrijf is onderdeel van de Japanse Teijin Group en is een van de toonaangevende producenten van aramide vezels en materialen. Aramide vezels zijn synthetische vezels die bekend staan om hun hoge sterkte en duurzaamheid.

Teijin Aramid B.V. biedt een breed scala aan aramide materialen en producten voor diverse toepassingen, waaronder veiligheidsuitrusting, sport- en recreatieproducten, en de automobiel- en luchtvaartindustrie. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige aramide materialen met een specifieke focus op energie-absorptie en slagvastheid.

Dit bedrijfsprofiel is automatisch gegenereerd door ChatGPT. Wil je jouw bedrijfsprofiel naar eigen wens inrichten of liever verwijderen? Neem contact op via info@arnhem-werkt.nl. Je kunt jouw bedrijfsprofiel uitbreiden met contactgegevens, foto’s, een bedrijfsvideo, vacatures en jouw bedrijfswebsite en social media kanalen.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door: Teijin Aramid B.V.

Geen beschikbare vacatures.

Sector
ICT
Locatie
Arnhem