Voor werkgevers

Ontmoet uw nieuwe stagiair(e)s en medewerkers op Arnhem-Werkt.nl

Onze Why
Om Arnhem en omstreken nog aantrekkelijker te maken voor stage- en werkzoekenden, zullen we o.a. moeten
inzetten op het zichtbaar maken van de carrièrekansen. Arnhem Werkt helpt talenten om zich te oriënteren op het bedrijfsleven. Wij maken zichtbaar welke bedrijven er in Arnhem en omgeving gevestigd zijn. Via ons platform maken stage- en werkzoekenden kennis met bedrijven en ontdekken ze uitdagende stages, projecten, afstudeeropdrachten, traineeships en banen.

Gratis bedrijfspresentatie en het eerste half jaar onbeperkt stages plaatsen!

Een bedrijfspresentatie op www.arnhem-werkt.nl is gratis. U vergroot dan direct uw online zichtbaarheid. Bovendien mag u het eerste half jaar onbeperkt stages plaatsen op ons platform. Wij helpen u graag bij het creëren van een gratis bedrijfspresentatie, neem vrijblijvend contact op via info@arnhem-werkt.nl of via dit formulier. Wilt u ook vacatures plaatsen op Arnhem-Werkt.nl? Bekijk hieronder onze pakketten. Wij helpen u graag verder!

Arnhem-Werkt.nl is een initiatief van Adigo. Adigo ontwikkelt concepten om talenten te verbinden aan regio’s en organisaties. Naast online concepten als regionale portals (in voornamelijk Oost-Nederland), heeft Adigo bijvoorbeeld AchterhoekWerkt en de Achterhoekse Talententuin ontwikkeld. Meer weten over Adigo? Bezoek hier de website